Individuele begeleiding

Leven met chronische klachten kan een aardige uitdaging zijn. Buiten dat je tegen je eigen lichamelijke beperkingen aanloopt heb je te maken met je omgeving en diverse instanties. Bovendien kan het heel hard nodig zijn om je leven te herzien en aan te passen.

Het kan dan fijn zijn als er iemand naar je luistert, je begrijpt, met je mee denkt en je ondersteunt om datgene te doen wat goed is voor jou!

Dare to Move helpt je om jouw leven weer op de rit te krijgen en voorbij je beperkingen naar jouw (nieuwe) mogelijkheden te kijken.

We doen dit door samen te gaan bewegen, aan de hand van wat er die dag kan. Misschien gaan we dansen, of een stukje wandelen, of is het fijner om eerst te starten met een ontspannings- of ademhalingsoefening. Het kan allemaal.

Tijdens de sessie worden danstherapeutische interventies ingezet. Klik hier voor meer informatie over danstherapie.

Traject

Als je bij Dare to Move een individueel begeleidingstraject gaat volgen dan bespreken we eerst telefonisch wat er speelt en wat je nodig denkt te hebben. Daarna ontmoeten we elkaar in ieder geval vier keer voor een sessie van ongeveer een uur. Na die vier keer bekijken we aan het eind van elke sessie of we een nieuwe afspraak maken of niet.

Wil jij je aanmelden voor individuele begeleiding? Neem dan contact met ons op: 0614980515, info@daretomove.nl.
Voor informatie over de kosten klikt u hier.