Parkinson, MS & NAH

Deze cursus is gebaseerd op de methodiek van Dance for Health, met als insteek dansen met Parkinson. Daarnaast is deze cursus zeer geschikt voor mensen met andere neurologische aandoeningen, zoals MS en NAH.

Bij deze cursus worden kennis en ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet, vaktherapie dans, fysiotherapie, en bewegen met een chronische klacht gecombineerd.
Tijdens de lessen dans je met een groep op fijne muziek, waarbij ook je verbeeldingskracht en je creativiteit wordt aangesproken. De les is zo opgebouwd dat je de mogelijkheid krijgt om op jouw tempo te werken en te dansen op een manier die het beste bij je past. Zowel vanuit ontspanning als meer ritmisch en actief.
Het eerste gedeelte van de les dansen we zittend op een stoel die naar behoefte ook beschikbaar blijft. Dit maakt dat de les voor vrijwel iedereen goed te doen is.
Je werkt aan je balans en flexibiliteit, je coördinatie en houding. Het dansen geeft je de kans je kracht en mogelijkheden te hervinden en te verbeteren. Je komt weer in contact met jezelf en met je lichaam, waardoor je met een fitter en beter gevoel naar huis kunt gaan.

Wil jij je aanmelden voor deze cursus of een gratis proefles volgen? Neem dan contact met ons op: 0614980515, info@daretomove.nl.

Voor een overzicht van de kosten klik je hier.

Wil je weten wat de lestijden zijn? Klik dan hier.