Online dansles

Vanaf mei 2020 is het bij ons mogelijk om een digitale dansles te volgen. Hierdoor kan iedereen die aan huis gekluisterd is óók op een ontspannen manier in beweging komen en blijven én dit samen met anderen delen. Al is het dan via een beeldscherm.

Tijdens deze les dans je op fijne muziek, waarbij ook je verbeeldingskracht en je creativiteit wordt aangesproken. Je werkt aan je balans en flexibiliteit, je coördinatie en houding. Het dansen geeft je de kans je kracht en mogelijkheden te hervinden en te verbeteren. Je kunt (weer) in contact komen met je lichaam en alerter worden voor de signalen die het je geeft, zodat je bewuster met je eigen grenzen om kunt gaan.
De les is zo opgebouwd dat je de mogelijkheid krijgt om op jouw tempo te werken en te dansen op een manier die het beste bij je past. Zowel vanuit ontspanning als meer ritmisch en actief. Het eerste gedeelte van de les dansen we zittend op een stoel die naar behoefte beschikbaar blijft. Dit maakt dat de les voor vrijwel iedereen goed te doen is.

Wanneer:
Er is een online les op maandag van 13.00 tot 14.00. Kun je dan niet en wil je wel mee dansen, neem contact met ons op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Nodig:
Om deze les te kunnen volgen heb je Zoom nodig. Dit is een app die je op je telefoon, tablet of laptop kunt installeren. Als je dat via Google Chrome doet hoef je niet persé een account aan te maken. Heb je hulp nodig bij het installeren of gebruiken van deze app? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Kosten:
Een online les kost €7,50. Bestel je een 5-rittenkaart dan betaal je €25,-. Deze kaart is twee maanden geldig.
Meiactie:
Deze maand betaal je voor een losse les €5,-.