Kosten

Voor een groepstraining zijn de kosten: €250,-.
De trainingen zijn inclusief een start- en eindgesprek met ouder(s) en kind en acht groepslessen van 45 min.

Voor een brugklastraining zijn de kosten: €200,- voor acht groepslessen van 45 min.

Voor een Individuele training zijn de kosten: €750,-. Dit is inclusief een start- en eindgesprek met ouder(s) en kind, een tussentijdse evaluatie en acht lessen van 45 min. Voor eventuele vervolglessen zijn de kosten €75,- per les.

Voor een gezinstraining op locatie, zijn de kosten: €850,-  Dit is inclusief een start- en eindgesprek, een tussentijdse evaluatie en acht lessen van 45 min. Voor eventuele vervolglessen zijn de kosten €85,- per les.
Voor de trainingen in de gemeente Heumen, Groesbeek, Nijmegen en Wijchen worden er geen reiskosten berekend. Voor de trainingen buiten deze gemeentes wordt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km bovenop de vaste prijs gerekend.

Een groeps- of brugklastraining op locatie is mogelijk vanaf 6 deelnemers. De kosten zijn €300,- pp. binnen de gemeente Heumen, Nijmegen en Wijchen. Voor locaties buiten deze gemeentes geldt een toeslag van €50,- per 50 km extra reistijd.

Vergoeding: Afhankelijk van de zorgverzekering worden de gezins- en individuele begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk op Zorgwijzer of de site van de NFG om te zien of dit bij uw zorgverzekering het geval is. Dare to Move is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie. Deze vereniging is aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Ook is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg en de overkoepelende organisatie RBCZ.
24 uurs regeling: U kunt de afspraak natuurlijk altijd afzeggen. Maar als u binnen 24 uur voor de afgesproken datum afzegt of deze verzet is Dare to Move genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

Voor Workshops en teambuilding kunt u telefonisch contact opnemen voor een prijsopgave.

Ook voor scholen geldt dat u het beste telefonisch contact op kunt nemen voor een prijsopgave.