Dans- en bewegingstherapie

Leven met chronische klachten kan een aardige uitdaging zijn. Buiten dat je tegen je eigen lichamelijke beperkingen aanloopt, heb je te maken met je omgeving en diverse instanties. Bovendien kan het heel hard nodig zijn om je leven te herzien en aan te passen.
Het kan dan fijn zijn als er iemand naar je luistert, je begrijpt, met je mee denkt en je ondersteunt om datgene te doen wat goed is voor jou!

Dare to Move helpt je om de regie weer in eigen hand te nemen, je leven op de rit te krijgen en voorbij je beperkingen jouw (nieuwe) mogelijkheden te onderzoeken.
We doen dit door samen te gaan bewegen, op een manier die bij jou past en die voor jou werkt, op dat moment. Misschien gaan we meteen dansen, maar het kan ook zijn dat we starten met een ontspanning- of ademhalingsoefening en een kopje thee. Het kan allemaal.

Tijdens de sessie worden danstherapeutische interventies ingezet. Klik hier voor meer informatie over danstherapie. Klik hier voor meer informatie over individuele therapie voor volwassenen.

Traject

Als je bij Dare to Move dans- en bewegingstherapietraject gaat volgen dan bespreken we eerst wat er speelt en wat je nodig denkt te hebben. Deze intake duurt ongeveer een uur. Daarna ontmoeten we elkaar vijf keer voor een sessie van drie kwartier tot een uur. Na die vijf keer evalueren we het proces en beslissen we of en hoe we verder gaan.

Wil jij je aanmelden voor therapie? Neem dan contact met ons op: 0614980515, info@daretomove.nl.
Voor informatie over de kosten klikt u hier.