Gezinstraining

Als de drempel om je kind naar een training te sturen om één of andere reden te hoog is, dan kan het voor jullie fijn zijn als de training thuis plaats vindt. In je eigen woonkamer, met het hele gezin. Uitgangspunt is dan dat iedereen iets aan de training kan hebben en dat iedereen met de training mee doet. Dit biedt jullie kind(eren) een veilige basis om, bijna ongemerkt, te kunnen werken aan datgene waar hij of zij tegenaan loopt.

De training bestaat uit:

  • Een startgesprek voor aanvang van de training. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, we bespreken waar ieder gezinslid aan wil gaan werken en waar we als geheel aandacht aan gaan besteden tijdens de training. We spreken af wanneer de trainingen plaats gaan vinden.
  • Acht lessen van 45 min.
  • Na de vierde les een tussenevaluatie. Hierbij bespreken we in hoeverre de doelen behaald zijn, wat ieders ervaringen zijn en welke wensen er nog liggen.
  • Een eindgesprek, direct na de laatste les. In dit gesprek bespreken we opnieuw wat ieders ervaringen zijn en in hoeverre de doelen zijn behaald. Ook is er ruimte voor tips en tops.

De kosten voor de volledige training zijn €850-. Dit kan gespreid betaald worden. Voor de trainingen in de gemeente Heumen, Groesbeek, Nijmegen en Wijchen worden er geen reiskosten berekend. Voor de trainingen buiten deze gemeentes wordt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km bovenop de vaste prijs gerekend.

Indien gewenst kan er tijdens of na het eindgesprek nog een afspraak gemaakt worden voor één of meer terugkomlessen. Hiervoor wordt per afspraak €85,- in rekening gebracht.

Vergoeding: Afhankelijk van de zorgverzekering wordt de gezinsbegeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk op Zorgwijzer of de site van de NFG om te zien of dit bij uw zorgverzekering het geval is. Dare to Move is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie. Deze vereniging is aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Ook is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg en de overkoepelende organisatie RBCZ.
24 uurs regeling: U kunt de afspraak natuurlijk altijd afzeggen. Maar als u binnen 24 uur voor de afgesproken datum afzegt of deze verzet is Dare to Move genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

Wil jij je gezin opgeven voor een training? Neem dan contact met ons op: 0614980515, info@daretomove.nl