Individuele training

Wil je liever niet in een groep trainen? Dan kun je ook alleen komen. Je traint dan met de docente op de praktijk. Samen werken we dan aan jouw hulpvraag en leerdoelen.

Je wil bijvoorbeeld:

  • je grenzen beter aan kunnen geven
  • meer zelfvertrouwen hebben en je sterker voelen
  • weten hoe je rustiger en geduldiger kunt blijven
  • je aandacht beter bij je jezelf kunnen houden
  • je beter af kunnen sluiten voor wat er om je heen gebeurt
  • makkelijker contact kunnen maken met anderen
  • je gevoelens of dat wat je dwars zit beter kunnen uiten

Werkwijze:

We starten met een gesprek voor aanvang van de training. Dit doen we bij voorkeur samen met je ouders. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en we bespreken waar je aan wil gaan werken tijdens de training. We spreken af wanneer de trainingen plaats gaan vinden. Dit kan elke week zijn, maar ook om de week. Ook spreken we af hoe vaak je gaat komen. Afhankelijk van je vraag kan dit 5, 10 of 15 keer zijn.
We sluiten de training af met een eindgesprek, direct na je laatste les, ook weer samen met je ouders. In dit gesprek bespreken we opnieuw wat je ervaringen zijn en in hoeverre de doelen zijn behaald. Ook is er ruimte voor tips en tops.

De kosten voor deze training zijn €75- per afspraak. Hiervoor is een vergoeding via de zorgverzekering mogelijk. Ook kan het in sommige gevallen via de gemeente vergoed worden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Vergoeding: Afhankelijk van de zorgverzekering wordt de begeleiding geheel of gedeeltelijk vergoed. Kijk op Zorgwijzer of de site van de NFG om te zien of dit bij uw zorgverzekering het geval is. Dare to Move is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Danstherapie. Deze vereniging is aangesloten bij de Federatie voor Vaktherapeutische Beroepen (FVB). Ook is de praktijk aangesloten bij de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg en de overkoepelende organisatie RBCZ.
24 uurs regeling: U kunt de afspraak natuurlijk altijd afzeggen. Maar als u binnen 24 uur voor de afgesproken datum afzegt of deze verzet is Dare to Move genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

Wil jij je (kind) opgeven voor een training? Neem dan contact met ons op: 0614980515, info@daretomove.nl