Voor zorginstellingen

Ook voor bewoners in een zorginstelling is het goed om in beweging te blijven, maar juist dan kan het een uitdaging zijn. Dance & Health kan daarin een ondersteuning bieden.

De danslessen zijn zo opgebouwd dat deelnemers de mogelijkheid krijgen om op hun eigen tempo en binnen hun eigen mogelijkheden te bewegen en te dansen. Door gebruik te maken van aansprekende muziek en beeldspraak worden ze aangesproken op hun verbeeldingskracht en creativiteit. Bijna ongemerkt werken ze aan balans, flexibiliteit, coördinatie en houding. Het eerste gedeelte van de les wordt er zittend op een stoel gewerkt, deze blijft naar behoefte ook beschikbaar. Dit maakt dat de les voor vrijwel iedereen goed te doen is.

Afhankelijk van de vraag en de mogelijkheden kunnen deze lessen online, buiten op bijvoorbeeld een binnenplaatsje, of binnen de zorginstelling zelf gegeven worden. Neem daarvoor contact met ons op.

Kosten:
We vragen per les een bijdrage van €5,- per deelnemer. Het minimum aantal deelnemers voor een online les is 5 en voor een les op locatie 10.
Reiskostenvergoeding:
Voor lessen in de gemeente Heumen, Groesbeek, Nijmegen en Wijchen worden er geen reiskosten berekend. Voor lessen buiten deze gemeentes wordt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km gerekend.