Kosten

Voor een groepstraining zijn de kosten: €300,-.
De trainingen zijn inclusief een start- en eindgesprek met ouder(s) en kind en acht groepslessen van 45 min.
Voor de trainingen in de gemeente Heumen, Groesbeek, Nijmegen, Cuijk en Wijchen worden er geen reiskosten berekend. Voor de trainingen buiten deze gemeentes wordt een reiskostenvergoeding bovenop de vaste prijs gerekend. Dit gebeurd in overleg.

Voor een Individuele training zijn de kosten: €90,- per afspraak. Hiervoor is een vergoeding mogelijk via de gemeente of via de zorgverzekering. Neem hiervoor contact met ons op.

Voor een gezinstraining op locatie, zijn de kosten: €900,-  Dit is inclusief een start- en eindgesprek, een tussentijdse evaluatie en acht lessen van ongeveer 45 min. Voor eventuele vervolglessen zijn de kosten €90,- per les.
Voor de trainingen in de gemeente Heumen, Groesbeek, Nijmegen, Cuijk en Wijchen worden er geen reiskosten berekend. Voor de trainingen buiten deze gemeentes wordt een reiskostenvergoeding van €0,19 per km bovenop de vaste prijs gerekend.

24 uurs regeling: U kunt de afspraak natuurlijk altijd afzeggen. Maar als u binnen 24 uur voor de afgesproken datum afzegt of deze verzet is Dare to Move genoodzaakt om deze in rekening te brengen.

Voor Workshops en teambuilding kunt u telefonisch contact opnemen voor een prijsopgave.

Ook voor scholen geldt dat u het beste telefonisch contact op kunt nemen voor een prijsopgave.