Rots en Water training

Iedereen kan iets van een Rots en Water training leren. Je leert bijvoorbeeld sterk te staan, nee te zeggen en beter voor jezelf op te komen. Ook leer je hoe je anderen kunt negeren en je beter kunt concentreren op bijvoorbeeld je schoolwerk. Je leert hoe je rustig kunt blijven, hoe je beter met je emoties om kunt gaan en wat je kan doen als je boos bent. En nog veel meer!

Dit leer je door vooral veel te doen en te bewegen, alleen en samen met de groep. We doen spelletjes, oefeningen en gebruiken materiaal zoals bijvoorbeeld een stootkussen.

Bij Dare to Move zijn er verschillende trainingen die je kunt volgen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor een groepstraining met kinderen van jouw leeftijd. Of je volgt een brugklastraining aan het begin van je carrière op de middelbare school, of juist nog in groep 8, als voorbereiding op. Ook kun je alleen komen voor een training en er is zelfs een training voor het hele gezin!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier als je meer wilt weten over wat Rots en Water is, wat we doen en uit welke groepen je kunt kiezen.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor een training? Neem dan contact met ons op: info@daretomove.nl of 06-14980515

2 thoughts on “Rots en Water training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *